Ji Chang Wook : From Cute Boy to Handsome Man - SVIORS

Sunday, October 23, 2016

Ji Chang Wook : From Cute Boy to Handsome Man

Assalamualaikum and hi.




Ji Chang Wook; First aku kenal dia ni waktu tengok dia berlakon drama Smile, Donghae kat KBSWorld. Waktu tu biasa-biasa ja, dia tak brapa famous macam sekang ni, muka pon comel and innocent gila kalau tengok hahaha. Mungkin ikut watak sama kot tapi aku tengok memang lain gila dengan yang sekarang ni.







Lepas tu aku tengok, nama dia mula naik sejak-sejak dia berlakon drama Healer ni. Aku tak tengok pon drama tu, entah takdak feel nak tengok lagi hahaha. Aku ada tengok gambar-gambar dia kat google ni, pehh lain kot dengan kacak dia, ala-ala seksi sikit dengan tough dia hahaha.







Lepas tu pulak, dengar-dengar dia berlakon pulak dalam drama baru ni, The K2. Haa, drama ni aku layan, dah sampai episod 10 dah memang best jalan cerita dia. Ji Chang Wook pun pelakon yang berkarisma cewahh hahaha. Bila dalam drama ni, dia nampak 'hot' gitu hahaha tambah-tambah watak dia as bodyguard ni memang sesuai dengan dia.






Dulu nih dalam list aku pelakon-pelakon lelaki yang hot handsome tough ni macam Won Bin, Lee Dong Wook, Hyun Bin Lee Min Ho, Lee Jong Suk, Kim Woo bin, Hong Jong Hyun, Ji Sung dengan Joong Ki but now aku tambah sorang lagi dalam list hahaha; Ji Chang Wook.







Adios, sviors.



5 comments:

  1. I started to notice him in Healer, man, he does look charmingly cute lol and he does a great job in acting too ;DD The K2 genre, wasn't my cup of tea at first but I don't know, still following up (eps 3 lol)

    ReplyDelete
  2. saya start minat dia dlm cite healer! suka tengok dia berlakon, muka pun hensem gak wahahaa

    ReplyDelete
  3. OMG! JCW Oppa! Start kenal dia daripada K2 dan terus marathon tengok Healer. Oh fell in love dengan JCW in Healer. Handsome sangatttt sampai stalk IG dia. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Eh lupa nak pesan.. hehe. Tolonglah tengok Healer. Hehe. JCW lagi handsome in Healer than K2 😍

    ReplyDelete
  5. sy selalu tersenyum2 mcm org gila kalau tgk k2 hahahaha healer tu best so mmg recommend sgt2 utk tgk! :)

    ReplyDelete