Day 7 - A Blog Review - SVIORS

Tuesday, November 22, 2016

Day 7 - A Blog Review

Assalamualaikum and hi.



Alhamdulillah hari ni dapat jugak update and habiskan blog challenge walaupun tak ikut hari yang betul haha. 

Ok untuk last challenge ni tentang A Blog Review, dan blogger yang bertuah adalah blogger Kak Lea :) Kak Lea ni antara blogger favourite aku and ada jugak yang lain, insyaallah kalau tak ada apa-apa masalah aku akan review blog lain pulak + aku letak jadi bloglist kat blog aku untuk forever hahaha.






Blog : Lea Azleeya



A little bit info about blog Kak Lea;

Before that, Kak Lea ni cantik orangnya and blog dia sangat kemas and interesting untuk para blogger lain terjah and kak Lea ni dah jadi blogger sejak 2013 lagi. Dia punya tema blog kalau ikut apa yang aku nampak adalah PINK, and satu lagi bagi aku Kak Lea ni peramah orangnya.



Why blog Kak Lea?

Setiap kali aku on ja kat blog ni mesti aku akan terjah blog Kak Lea, sebabnnya kat blog dia ni ada macam-macam tips dan juga tutorials. Selain daripada tu, Kak Lea ni selalu buat review jugak and mostly sangat best bila aku baca, seriously.  So pada yang belum follow tu, mari la sesama follow and terjah blog Kak Lea nih.



A few words from me;

Overall blog Kak Lea ni cantik and kemas lepas tu aku seronok bila terjah kat blog Kak Lea ni. Dia punya susunan kat side bar pun nice and tulisan pun senang nak baca, combination color memuaskan bagi aku sebab tak pening and bercelaru sedap mata memandang. That's all from me.



Some small gifts;



Cursor




Header










**every blog yang aku review, aku bagi free cursor dgn header**






Adios, sviors.

12 comments:

  1. blog kak lea mmg cantik! btw cantik header tu.

    ReplyDelete
  2. Kan :) Haha, terima kasih Sis Busyra

    ReplyDelete
  3. WOW DPAT GIFT TU!! TERBAIK LA.. MEMANG X PENH KETINGLN LEPAK KAT BLOG LEA..

    ReplyDelete
  4. Yup, nanti terjah la blog dia :)

    ReplyDelete
  5. Kak Lea, kak reen, kak sha, kak shikin and kak mek,
    senarai wajib terjah, hahaha.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Wah, cantiknya cursor dan header, dan memang btul blog Lea Azleeya memang cantik.. =)

    ReplyDelete
  8. Allahuakbar..
    Subhanallah..

    Tak sangka blog akak terpilih untuk dijadikan review.... Alhamdulillah..

    Terima kasih banyak2 adik Rii sbb sudi review blog akak.. Sayang kam0 ketat2... Timeceh jugak kasi gift comel tu kat akak.. Muaxxxx ciked..

    Akak doakan moga blog adik ni menjadi blog ohsemnessssss satu hari nanti... x0x0..

    TQ
    Timeceh
    Terima kasih..
    Thankz..

    hahaha tatau nak cakap ape lagik dah.. Terlebih terrrrrharururu ni..

    ReplyDelete
  9. Yes. Blog lea best. Banyak info boleh dapat dari sana. Semuanya :)

    ReplyDelete