A Short Update : The Giveaway is Still Going ON until 04 APRIL 2018 !!

credit to owner


Assalamualaikum dan hi.


Pertama sekali aku nak mintak maaf sebab terpaksa lanjutkan giveaway ni sebab 2 minggu ini aku sibuk buat persediaan untuk kenduri adik-beradik aku, jadinya aku tak sempat nak pilih pemenang.  Mula tu aku ingat nak tamatkan minggu depan saja tapi minggu depan aku kena pergi ke Langkawi jadi untuk penyelesaiannya selain daripada nak tunggu keputusan pemenang tu, aku lanjutkan lagi giveaway ini, so rakan blog yang tak join lagi tu masih boleh join.

Selain dari itu, yang singgah diblog sambil tinggal jejak dan tinggalkan komen serta follow blog aku tu terima kasih banyak-banyak aku ucapkan. InsyaAllah akan aku blogwalking dan follow back di blog hampa nanti.



ABOUT GIVEAWAY,

Boleh join giveaway di sini : Giveaway 


Senarai hadiah pulak ada dinyatakan di ruangan giveaway tu dan jugak di sini : Gift


Dan kemudian, tolong check penyertaan hampa sama ada melalui blog mahupun twitter -manalaa tau kot-kot aku terlepas pandang : Senarai Penyertaan *updated!*




Sekali lagi, aku mintak maaf dan selamat berblogging.

5 comments: