A SFRNFZL GIVEAWAY - A blog and Twitter Giveaway


Assalamualaikum dan hi.

Alhamdulillah, hari ni aku nak buat satu lagi giveaway iaitu A SFRNFZL Giveaway. Ada macam-macam hadiah yang aku disediakan, harap masih ada yang sudi join giveaway ni. Untuk kali ni aku bukak untuk blog dan twitter dan sapa yang takmau join melalui blog, boleh join melalui twitter. Disamping tu, aku buat giveaway ni nak bagi perhargaan untuk hampa yang sudi melawat blog aku dan follow mahupun tinggalkan komen walaupun aku tak berapa nak aktif berblogging nih. Terima kasih banyak-banyak aku ucapkan.



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN -untuk blog.

   1. Warganegara Malaysia sahaja.
   2. Mesti ada blog sendiri. (strictly no giveaway blog, promotion blog, art blog)
   3. Follow blog ini.
   4. Buat satu entri baru -
               a) Tajuk : A SFRNFZL Giveaway
               b) Letak gambar diatas.
               c) Backlink ke entri ini.
               d) Sambung ayat ini : Saya suka berblogging kerana ...... (tak kisah panjang atau pendek)

Ini contoh peryertaan, kot ada yang tak berapa faham caranya : Klik

    5. Tinggalkan komen  -
               a) Link penyertaan
               b) Email
         


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN -untuk twitter.

1. Warganegara Malaysia sahaja.
2. Mesti ada twitter sendiri.
3. Follow twitter : @sfrnfzl_
4. RT pinned tweet giveaway.
5. Tinggalkan komen 'Selesai.' di bawah tweet giveaway tersebut. 




  

 

Gambar-gambar hadiah yang akan aku bagi, polaroid dengan fridge magnet takdak lagi.


PEMBAHAGIAN HADIAH :


BLOG
1st Prize : 1x Tudung Bawal
                 1x Niss Perfume
                 1x Keychain Padang Besar
                 1x Polaroid Pilihan

2nd Prize : 1x Beg Kecil Padang Besar
                  1x Keychain Padang Besar
                  1x Polaroid Pilihan


3rd Prize : 1x Fridge Magnet Padang Besar
                  1x Polaroid Pilihan




TWITTER

1st Prize : 1x Novel
                 1x Beg Kecil Padang Besar
                 1x Polaroid Pilihan


2nd Prize : 1x Beg Kecil Padang Besar
                  1x Niss Perfume
                  1x Polaroid Pilihan




TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 18 Mac 2018 pada jam 11.58 p.m

TARIKH UMUM PEMENANG : 21 Mac 2018 

TARIKH BAGI MAKLUMAT UNTUK POS HADIAH : 21 Mac sampai 23 Mac 2018 sahaja 



PEMILIHAN PEMENANG,
- Blog : aku akan pilih mengikut kreativiti jawapan yang hampa tulis tu.
-Twitter : cabutan bertuah



Itu saja dahulu dari aku. Semoga berjaya dan untuk yang dah join tu, terima kasih sebab sudi join giveaway ini.




41 comments:

  1. Hai awak. Ika join tau :)
    Link: https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    Email: sicashoid@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Hai, saya join. Harap-harap kalini adalah rezeki untuk saya ye :)
    Link ; http://pernahke-kucingmakanpizza.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    Email ; firatwiss98@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi terima kasih Zafirah. InsyaAllah :)

      Delete
  3. Hai sis.. akak datang untuk join dan support awak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. GV join ya kak.
    url : https://galaksiviral.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    email : sunnytaichou1984@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum adik rii..

    Akak join ye..

    http://www.leaazleeya.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    sotskirts@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam, terima kasih Kak Lea.

      Delete
  6. assalamualaikum.. zati join sini..

    Link pernyertaan : https://z3tty.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    Email : nurzetty89@gmail.com

    ReplyDelete
  7. sy join ya

    http://ciknurul23.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    email : nurulatikayunus23@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Hi Rii,

    Mai datang join tau...

    post : http://www.noormaizan.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    email : blogmayyjie@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Najihah joinnn

    Blog - https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    Email - nurulnajihahwork@gmail.com

    ReplyDelete
  10. As join :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    i.am.masitahsamsudin@gmail.com

    ReplyDelete
  11. saya join
    https://belogsjm.blogspot.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    840301j@gmail.com

    ReplyDelete
  12. cikyan join !

    link : https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    emel : nurazianjaafar90@gmail.com

    ReplyDelete
  13. good luck semua...kalau sempat saya join ya :)

    ReplyDelete
  14. saya join! :D

    https://insyirahanorpiah.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    insyirahnurin88@gmail.com

    ReplyDelete
  15. singgah sini & join :D

    blog : https://farhannajafri.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    email : farhannajafri@gmail.com

    ReplyDelete
  16. ray join tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum. Joined! :)

    https://syafiqahatta.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    Email: syafiqahatta@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam, terima kasih Syafiqa :)

      Delete
  19. saya join :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum . .

    S.K. join. Semoga S.K. ada rezeki untuk menang GA kali ni . . Ameen

    URL : http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    Email : official.skwork@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam, terima kasih S.K.
      InsyaAllah.

      Delete
  21. Hi awak, Myra join ya :D
    Link : http://myraaaaawr.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html
    Email : putriamira1911@gmail.com

    ReplyDelete